Palamisanalysaattorin Anturin Vaihto-Ohjelma

SuunniteltuPitämäänAnanyAattoritTyössä

PIDÄanalysaattorikentällä.

Automaattinen ToImitus.

Säästä aikaa ja rahaa

Kanssa Bacharach palamis- ja co - analysaatatreita, on vaihtoehto tehaskalibroinille。BacharachB-Smartin ainutlaatuinen anturinvaihto-ohjelma®。B-Smart®在saatavilla洞察力,见解®LisäksiIntech.®,单霍尔®加上,PCA®3.埃特PCA.®400analysaattorit。

(Saatavana Vain Yhdysvalloissa Ja Kanadassa)

Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita…

Vaihe # 1

Valitse ohjelman aloituspäivä, joka parhaiten vastaa tarpeitasi。我们的valitsemallasi ennalta määrätyllä aikavälillä。

Vaihe # 2

Vastaan​​ota esikalibroitu B-smart®-anturi palautettavaan,etiketöityynastiaan。Palauta vanha anturi yksinkertaisesti toimitettuun postimaksulliseen kirjekuoreen。

Vaihe # 3

Ainutlaatuinen在nopeaa ja helppoa上即插即用。Napsauta ohjeiden mukaisesti esikalibroituja antureitasi analysaatoriin ja syötä B-Smart-koodinumero (t)。

Valitse oikea B-Smart®Ohjelma Sinule

洞察力®
洞察力®
InTech®
Monoxor®
PCA.®3.
PCA.®400
2 Sensor-ohjelma
12 kuukauden intervallit

221美元usd.

12 kuukauden intervallit

221美元usd.

12 kuukauden intervallit

221美元usd.

12 kuukauden intervallit

221美元usd.

NA. NA.
4 Sensor-ohjelma
NA. NA. NA. NA. 9 kuukauden intervallit

420美元

9 kuukauden intervallit

420美元

Päätät,Milloin Haluat Saada B-Smartin®Anturi Kalibrointia Varten。Valitse徒然päivämäärä,JONA haluat vastaan​​ottaaensimmäisenB-Smartin®传感器。

rekisteröidynyt

YhdistelmäanalysaattorinAnturinvaihto-Ohjelma:B-Smart®ilmoittautumislomake.